HANDIGE TIPS VOOR BARCELONA

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en groeit er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Barcelona is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Barcelona wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Zo kun je huurauto in Barcelona alvast van tevoren regelen, zodat je na aankomst op de luchthaven meteen op pad kunt gaan. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Barcelona boekt of als je daar bent.

Dit zijn onze Barcelona tips:

Goedkoop overnachten in Barcelona
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Barcelona.

Barcelona voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Barcelona kun je (soms veel) geld besparen op openbaar vervoer, entreeprijzen en de kosten voor etentjes in Barcelona.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Barcelona rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Barcelona bezoeken.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals Park Güell doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Ontdek Barcelona op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Barcelona te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Barcelona met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.