BARCELONA VOORDEELKAARTEN

Net als in veel andere toeristische steden kent ook Barcelona kaarten waarbij je een aanzienlijk voordeel kunt behalen. Reis gratis met het openbaar vervoer, bezoek musea of bezienswaardigheden gratis of krijg soms flinke kortingen op entreeprijzen. Welk voordeel er te behalen valt verschilt per kaart. Op deze pagina bieden we een overzicht van de meest interessante Barcelona voordeelkaarten, city passes en openbaar vervoer kaarten.

Barcelona Pas

De voordelige Barcelona Pas is een echte aanrader als je Barcelona gaat bezoeken. Je schaft hiermee in één keer toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona aan. Waar mogelijk kies je meteen de data en eventuele tijdvakken voor populaire attracties zoals de Sagrada Familia. Je kunt de tickets van de Barcelona Pass mobiel opslaan. Je hoeft geen losse entreetickets mee te nemen.

Dit is inbegrepen in de Barcelona Pas:

✅ snelle toegang tot de Sagrada Familia

✅ toegang tot Park Güell

✅ bezoek eenvoudig alle hoogtepunten van Barcelona met de Hop on Hop off Bus

✅ 10% korting op andere attracties in Barcelona

De Barcelona Pass is een exclusief product van Tiqets.com, de marktleider op het gebied van city passes. De Barcelona Pass is alleen via internet te koop:

Bekijk en boek de Barcelona Pas

Onbeperkt gratis reizen met het openbaar vervoer

Met de Hola BCN Transport Card kun je 48, 72, 96 of 120 uur gratis gebruik maken van het openbaar vervoer. Dat is voor de metro, bus (TMB), tram (TRAM), treinvervoer in de stad (FGC) en regionaal treinvervoer gebaseerd op 1 zone (Rodalies de Catalunya). Deze travelcard voor Barcelona is speciaal bedoeld om toeristen goedkoop te laten reizen binnen Barcelona.

MEER INFO OVER DE HOLA TRANSPORT CARD
en reserveer direct online

Barcelona Card

Wil je gratis reizen met het openbaar vervoer en gratis toegang of kortingen voor verschillende musea en attracties in Barcelona? Dan is de Barcelona Card voor jou wellicht de juiste optie. Ook het transport van en naar de luchthaven van Barcelona is gratis als je met de trein of metro reist. Net als de Hola BCN-card is de uitgebreidere Barcelona Card te krijgen voor 48, 72, 96 of 120 uur. Het prijsverschil is niet al te groot, waardoor deze toeristenkaart vooral populair is onder toeristen die op eigen houtje met het openbaar vervoer de stad willen verkennen en ook vrij veel willen zien.

MEER INFO OVER DE BARCELONA CARD
en reserveer direct online

Barcelona Card

Barcelona Articket

Het aanschaffen van een Articket Barcelona is de moeite waard als je minstens twee van de volgende kunstmusea wilt bezoeken:

• Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
• Museu d’Hedendaagse Kunst in Barcelona (MACBA)
• Fundacio Miró Museum
• Fundació Antoni Tàpies
• Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
• Picasso Museum

Goed om te weten: binnen 12 maanden na aankoop van het Barcelona Articket mag je alle zes de bovenstaande musea een keer bezoeken. Je hoeft dus niet binnen 1 of 2 dagen alle musea af te gaan.

MEER INFO OVER HET BARCELONA ARTICKET
en reserveer direct online